Kampaamo-Kauneushoitola Diosa Oy

Koko perheen palveleva parturi-kampaamo

Varaa aika 02 438 0877

Lahja­kortit ystävälle, läheiselle, työtoverille

Anna hyvän olon lahja – lahjakortit Raision liikkeestämme

Raisiolaisen Kampaamo-Kauneus­hoitola Diosan lahjakortti on taatusti mieluisa yllätys lahjansaajalle. Sinä päätät euromääräisen summan, lahjansaaja lopullisen käyttö­tarkoituksen. Halutessasi voit tietenkin päättää palvelun lahjansaajan puolesta. Lahjakortteja voi noutaa suoraan liikkeestämme sen aukioloaikoina tai tilata postitse kotiin.

Lahjakortin tilaaminen

Mikäli et pääse tai ehdi paikan päälle, voi lahjakortit myös tilata meiltä joko soittamalla ottamalla yhteyttä Facebookissa tai info@diosa.fi:ssä, vastaamme viestiisi heti sen nähtyämme.

Tilaamisen yhteydessä, ilmoita meille:

  • haluamasi palvelu tai euro­määräinen summa,
  • kenelle lahjakortti osoitetaan sekä
  • osoitteesi, jonne lahjakortti toimitetaan.

Ilmoitamme sitten tilinumeron, jonne lahjakortin maksu suoritetaan ja toimitamme kortin postitse kotiisi ilman lisäkuluja.

Hemmottele läheistä

Lahjakortti kampaamon tai kauneushoitolan palveluihin on täydellinen tapa hemmotella ystävää ja läheistä. Osta esimerkiksi merkkipäivän kunniaksi, kiitä työpanoksesta tai ilahduta muuten vain. Hanki lahjakortit ajoissa joko suoraan liikkeestämme tai tilaamalla! Kampaamo-Kauneus­hoitola Diosa sijaitsee aivan Raision keskustassa hyvien kulku­yhteyksien päässä.

Muistathan, että voit hyödyntää ajankohtaisia tarjouksiamme myös lahjakorteissa, kunhan mainitset niistä hakiessa tai tilatessa!